U11 wint van Vlamvo B en blijft leider

Het seizoen loopt op zijn einde maar voor de U11 blijft elke match belangrijk. Vandaag spelen ze hun voorlaatste wedstrijd van de competitie tegen middenmoter Vlamvo B.

De start is niet goed. De opslagen haperen en we zien te veel fouten aan Davo kant. Voor we het beseffen staat het 0-4. En bij 4-9 achterstand heeft coach Bruno zijn 2 time-outs al opgenomen. Moeizaam moeten we in de achtervolging gaan en we maken de achterstand goed. Toch lukt het allemaal niet zo vlot en de vinnige Vlamvo meisjes lopen terug uit. Een paar goeie opslagen en gerichte ballen en zorgen ervoor dat Davo zijn eigen spel terugvindt en set 1 eindigt gelukkig op 25-19.

De tweede set winnen we vlot, mede door wat meer foutjes bij Vlamvo. In de derde set herpakt Vlamvo zich echter en weer moet Davo aanklampen. Halfweg de set komt de kwaliteit van Davo helemaal boven water en wordt het al bij al vlot 25-15.

Setstanden: 25-19, 25-13, 25-15

Volgende week wordt nog heel spannend! Dan nemen we het op tegen Vlamvo A, derde in de reeks.
Als Davo wint, is de titel een feit! Maar zover zijn we nog niet…

Go girls, yes you can ! 🏐🏐🏐

Speelden mee: Lore Duhamel, Lore Reynaert, Fran Peirsegaele en Enna wittevrongel

Coach: Bruno