Onze regionale U13B dames spelen een sterke heenronde.
De voorbije weken wonnen ze twee keer met 3-2 en we zijn intussen dus wel wat spanning gewoon.

Ledegem maakt het ons echter niet zo gemakkelijk. We halen de eerste set binnen met 25-21 dankzij enkele goeie reddingen aan Davo kant. Davo speelt bij momenten wel slordig, met opslagmissers en foutjes in de afwerking.

In set 2 gelooft Mevo erin en ze nemen direct de leiding. De Davo meisjes steken een tandje bij en vechten terug tot 15-15. Dan nemen we leiding over, maar Mevo komt terug tot 20-20. Scheids Bertrand houdt er het hoofd koel bij en fluit enkele twijfelachtige ballen correct en kordaat. Na een time out speelt Davo foutloos en wint dus de set met 25-20. Knap teruggevochten!

De derde set is niet meer spannend en wordt vlot gewonnen door Davo, dat knap leider blijft in hun reeks.

Setstanden: 25-21, 25-20 en 25-11
Speelden mee: Margo Verrote, Kato Decoene, Noor Godefroid, Zara Wittevrongel, Marie Vandenabeele en Anouk Huyghe

Coach: Kevin Wittevrongel