Zaterdag gingen we om 9u spelen in Vlamertinge.

Vlamertinge start met actieve spelers die gaan voor iedere bal.
Onze meisjes vinden het startuur duidelijk wat vroeg want er wordt slordig gespeeld.
Tegen mekaar aanlopen en verrast worden door een overkomende bal zien we herhaaldelijk… Gelukkig komen er dan goede opslagen van onze kant en herpakken de meisjes zich tegen het einde van de set. 24 – 26

Tweede set start met serieuze opslagdruk bij onze U13. Davo komt vlotjes tot een voorsprong van 0 – 9 maar dan gaan ze in ‘veilige modus’ en spelen de meisjes veel te braaf, waardoor Vlamertinge terugkomt tot 13 – 13. Time-out zorgt ervoor dat ze terug tot 13 – 18 komen. We krijgen zelfs een kort intermezzo op het veld door de coach šŸ™‚ Vere smasht er nog een puntje of twee bij en dan begint Vlamertinge weer aan een inhaalmanoeuvre.
Scheids krijgt het plots wat moeilijk…. en er wordt efkes vergeten het scorebord bij te houden voor de Davo kant maar we winnen met 22 – 25

Derde set zien we een sterk Davo met durf. Vlamertinge laat de moed niet zakken en blijft vechten. Helaas voor hen is dat niet voldoende en sluiten we de match af met een mooie 23 – 25

Speelden mee: Godefroid Vere, Deschrevel Marthe, Decoene Kato, Samyn Yelena, Hadiri Asiya

Coach: Samyn Wim