Set 1 Davo start sterk. Hele goede controle. Op 18-12 vraagt Bidavo time-out maar onze meisjes laten zich niet uit het lood slaan en blijven geconcentreerd bezig! Opslagdruk en mooie aanvallen zorgen voor een 25-15.

Set 2 hebben de speelsters van Bidavo zich duidelijk herpakt en gaat het gelijk op. We zien terug mooie opslagen en durf bij onze meisjes. Spel blijft gelijk opgaan tot 15-15, dan verliest Davo enkele puntjes. Coach vraagt time-out bij 16-19. Enthousiasme en vechtlust kunnen niet voorkomen dat ze verliezen met 19-25.

Set 3 start moeilijk. Durf blijft! Jammer genoeg niet altijd met het gewenste resultaat.
Time-outs worden benut en enkele wissels gedaan maar het mag niet baten. 19-25

Set 4 meisjes laten hun hoofd niet hangen en starten opnieuw met hele mooie opslagen en goede recepties. Bissegem moet hier niet in achterblijven waardoor de set in eerste instantie gelijk verloopt. Op 9-15 vraagt de coach een time-out en onze meisjes halen nog wat achterstand in. Nog een wissel als laatste poging maar helaas, ook deze set moeten ze uit handen geven. 18-25

Speelden mee: Hadiri Asiya, Godefroid Vere, Verbeke Suzan, Samyn Yelena, Decoene Kato
Coach: Samyn Wim