DAVO Wevelgem (U11A) – Zwevezele (U11B)
In ‘Schiervelde – Roeselare’ vonden de Westvlaamse kampioenschappen plaats. Onze U11A (halve finalist Beker van Westvlaanderen) moest het daarin opnemen tegen Zwevezele met coach Els Van De Vyvere (in een ver verleden nog speelster bij het toenmalige CVK)

Een goeie start is altijd belangrijk, en we waren dan ook direct van de partij. In de beginfase ging het gelijkopgaand, van 5-5 ging via 8-8 naar 12-12. Via een klein kloofje 15-12 konden we onze voorsprong nog uitdiepen, een 2de T.O. van Zwevezele bracht niet echt de verhoopte aansluiting en zo sloten we de eerste set winnend af met 25-17.

In set 2 deden we zelfs nog beter, met gerichte opslagen, prachtig combinatiespel en listige overleggers konden we onze tegenstander beletten om in de wedstrijd te komen, 25-14.
Het was genieten, in Schiervelde, waar reeds vele memorabele wedstrijden gespeeld werden.

Set 3, altijd gevaarlijk, vatten we opnieuw goed aan. Gelijk wat de coach van Zwevezele ook probeerde, onze meisjes waren echt klaar om de titel van Westvlaams Kampioen mee te brengen naar Wevelgem. Na een 20-15 voorsprong leek het nog even spannend te worden, maar via 22-18 stoomden we door naar 25-20.

Speelden voor DAVO : Kato, Marthe, Siene, Ren├ę, Lore en Enna. Coach Bruno en Assistent Katrien niet te vergeten !

Bij een titel hoort ook een uitreiking.

Onze medaille mochten we samen met een waar diploma en natuurlijk de beker in ontvangst nemen.

En nu op naar Tienen (12/05) waar we West-vlaanderen mogen vertegenwoordigen op de vlaamse kampioenschappen.

PS. Bedankt aan Philip Doornaert voor het prachtig verslag en voor de foto’s idem dito