Voor de bekermatch die op zaterdag gespeeld wordt was er afgesproken om een extra training in te lassen. Die vond plaats op vrijdag en ze kwam welgelegen voor de 4 speelsters. ’s Anderdaags iedereen richting Waregem, waar we de wagens zeer ver moesten parkeren. De talrijke supporters hadden de nodige attributen mee om er een echte bekermatch van te maken. De wedstrijd kon starten en de Waregemse meisjes waren minder onder de indruk van het supporters geweld. Zodat ze de eerste set gemakkelijk binnenhalen. De tweede set begon zoals de eerste, direct op een flinke achterstand. Die kon ditmaal bijna helemaal gedicht worden maar het mocht niet baten. Bij 24-23 haalde een Waregems meisje de bal nog uit het net en een ander meisje kreeg de bal over met een onderhandse en de Davo girls keken ernaar doordat de supporters van Wevelgem te vroeg uitbundig juichten. Bij 2-0 was mijn gedacht dat het beker avontuur voorbij was zodat in de derde set ik alleen weet dat er op het scorebord plots 2-1 op verscheen. De Davo girls hadden blijkbaar hun power gevonden, waarbij we zelfs de vierde set binnenhalen. De vijfde set zou uitsluitsel brengen daarvoor moest opnieuw getost worden voor wie mocht beginnen en aan welke zijde van het net mocht gespeeld worden. Nu was het belangrijk om goed te starten want het is maar tot 15 punten.
Maar een nieuw doemscenario daagde op. Het is Waregem die zeer goed start en bij een 7-0 deed coach Bruno een delicate wissel. Hij bracht Kato in ,die reeds 2 sets ongeduldig wachtte op te mogen spelen. Ze was aan opslag en ze lukte een reeks van 11 goeie, harde en hoge onderhandse opslagen. Er was verrassend opnieuw hoop en die werd bekroond met een beker overwinning en dat naast het regenboog stadion in Waregem. Proficiat aan de Davo meisjes voor de volharding om niet op te geven en ook aan trainers Bruno en Katrien .

speelden Doenaert Sienne, Deschrevel Marthe, Sabbe ReneƩ en Van Wassenhove Kato