De verslaggever van dienst was op tijd nadat hij de wegen in Kortrijk gestrooid had.
De tos wees uit dat Davo mocht starten aan de wedstrijd. De eer was aan Kato om de eerste opslagen te serveren. Met de gewoonlijke dip halen we toch de set binnen, nadat een Daisels meisje toegaf dat ze de bal nog lichtjes aangeraakt had. In de 2 de set namen we direct de service over en Renée lukte een mooie reeks van 7 punten. Er waren wel 10 set ballen nodig om de stand op 0-2 te zetten. Een matige match die uiteindelijk gewonnen werd tegen een zeer matig Dadizele in een sfeerloze zaal. Snel over naar de
verderzetting van de zaterdagse gewoonten.

Wistje datje: in de stand staan we, met evenveel matchen gespeeld, op 2 punten van leider Vlamertinge. Doe zo voort meisjes we zijn op de goeie weg.
speelden: Deschrevel Marthe, Doenaert Siene, Sabbe Renée en Van Wassenhove Kato
setstanden :15-25, 20-25, 13-25