Iedereen netjes op tijd in Lendelede Siene,Marthe en Renee afgehaald in Ingelmunster van het Chirokamp. Kato en wij(Bruno en Mezelf) vanuit het thuisfront.
Deze keer starten we beter dan anders met snel een 3-5 op het scorebord, dit was van korte duur want Black&White kwam vlug weer op gelijke stand en zelfs erover. De Green girls kwamen nu echt op dreef met goed samenspel en zetten de scheve situatie recht en winnen met 13-25.
Door de vele misverstanden was het deze keer moeilijker en lang gelijk opgaand tot 14-14. Met een reeks goeie opslagen van Kato sloegen we een grote kloof en set 2 was binnen met 16-25.
Bij een voorsprong van 3-7 nam coach van Lendelede snel een time out om zo nog het ritme van de tegenstander te breken. Tevergeefs, want de girlpower stoomde gewoon door. Dan probeerden de jongens van de U 13 van de thuisploeg nog hun eigen vurig aan te moedigen, dit hielp een ietsipietsi. Siene sloeg nu bovenhands op met veel succes want we diepten onze voorsprong nog uit. De 3 Chiromeisjes maakten die af met 14-25.
Proficiat meisjes met jullie prestatie met soms heel goed spel.
Volgende week spelen we een derby op het scherp van de snee. Iedereen vroeg in bed vrijdag en eens geen Voice op vrijdag maar in relay op zaterdagavond.