Efkens paniek bij Marthe bij aanvang van de wedstrijd als blijkt dat ze haar wedstrijdtrui niet bij zich heeft. Zou het vandaag lukken om direct goed te starten? Ja en neen, het ging gelijkopgaand tot het einde maar met winst voor Lendelede. De green girls namen in de 2 de set vlug een voorsprong die ze niet meer weg gaven. Hetzelfde bij de 3 de set . De match ernaast was zo spannend dat onze ogen af dwaalden naar het veld van de U 13 prov. . Foei! De meisjes hadden het door en maakten met tussenstanden van 6-6,11-11 en 17-17 een boeiende laatste set van en maakten het af met 25-19.
Ruben, de broer van Kato werkt bij de sponsor van de Black&White compagnie Lendelede
vandaar deze groepsfoto van de 2 ploegen samen.
speelden Deschrevel Marthe, Doornaert Siene, Sabbe Renée en Van Wassenhove Kato
sets 22/25-25/15-25/16-25-19