Na de afzegging van Renée die hoge koorts had, gingen we met 3 speelsters naar Staden. Coach Bruno besloot snel om een time out te nemen nadat we vlug op 6-1 achterstand kwamen. Een goede start nemen is blijkbaar iedere week moeilijk voor de Davo girls, wat nochtans van groot belang is. Toch haalden we de achterstand nog op en haalden we het met 22-25. De volgende set ging het al wat vlotter naar set winst.
Marthe had een super bovenhandse opslagdag, waarschijnlijk van de lekkere charcuterieschotel die ze verorbert had op de kaas/wijn/bier avond. In de laatste set namen we vlug een grote voorsprong maar we kregen nog een dipje en konden de tegenstander nog tot 21-22 naderen. Maar al bij al konden we de match toch vlot winnen.
speelden Deschrevel Marthe, Doornaert Siene en Van Wassenhove Kato
sets 22-25/15-25/21-25