De U15 meisjes kregen voor hun bekermatch Poperinge op bezoek. Een ploegje die het helemaal niet slecht blijkt te doen in de regionale competitie.

Davo gaat heel goed van start. In geen tijd staat het 9-0. De bezoekende ploeg is compleet overdonderd en komt er nauwelijks aan te pas. Davo haalt dan ook set 1 binnen met duidelijke cijfers : 25-7

In set 2 gaat het plots heel wat vlotter bij de bezoekende ploeg. Ze nemen dan ook eventjes de leiding tot 1-4, maar dan komt Davo weer op gang en de stand gaat gelijk op tot 13-13. Dan is het eventjes herschikken bij de thuisploeg doordat Flore gekwetst naar de kant moet. Maar onze meisjes laten zich niet kennen en gaan door. Een sterke opslagreeks van Ellen bezorgt ons een mooie voorsprong (18-13) en die geven we niet meer uit handen. Set 2 is ook voor Davo met 25-18.

Ook in set 3 komt Davo op geen enkel moment in de problemen. We zien weer mooie opslagreeksen en ook aan het net werken we effici├źnt af. We hebben deze set de hele tijd onder controle en halen hem ook binnen met 25-13.

Proficiat meisjes! Op naar de volgende ronde tegen Lichtervelde of Slovo Brugge.

Speelsters : Justine Dewagtere, Stien Lamsens, Britt Langlet, Amber Mannekens, Siel Verhulst, Ellen Hinnekens, Julia Cardinael, Flore Ghesquiere, Margot Moerkerke en Margaux Mahieu
Coach: Jana Vandeputte