Davo U11 prov C heeft uitmatch in Waregem op zondag om 13h. Een beetje een moeilijk uur, de één heeft al een snelle hap binnengespeeld voor aanvang en de ander start op een laat ontbijt.
De eerste set komen we direct ver achter. Dit vooral door opslagmissers aan Davo kant. Want in de rally’s gaat het wel gelijk op. Halverwege de set keert het tij. Enkele goede opslagen en mooie reddingen zorgen ervoor dat Davo zelf aan de leiding komt. De meisjes geloven er zelf ook in en het is dan jammer om de set uiteindelijk toch te verliezen met 25-22.

In set 2 gaat het gelijk op tot 15-15 maar dan gaat het de foute kant uit door sterke opslagen van Waregem. We verliezen met 25-16. Ook set 3 verliezen we (25-18). We waren nochtans zeker niet kansloos. De talrijk meegereisde DAVO supporters kregen mooie rally’s te zien. En mochten onze meisjes beter op elkaar ingespeeld zijn, dan was de kans op winst nog groter.
Dus ondanks verlies toch een dikke proficiat aan coach Geert Verschuere en speelsters Enna Wittevrongel, Margo Verrote, Lore Duhamel, Marit Verschuere en Marie Vandenabeele.